Hydrauliska verktyg

MKM Verktyg & Hydraulik i Göteborg är en ledande återförsäljare av hydrauliska verktyg, inklusive produkter från premiummärket Rehobot. Deras sortiment av hydrauliska verktyg är omfattande och inkluderar allt från domkrafter till pressar och pumpar. Med fokus på kvalitet och pålitlighet erbjuder MKM Verktyg & Hydraulik produkter som är konstruerade för att möta de mest krävande arbetsmiljöerna. Genom att samarbeta med respekterade varumärken som Rehobot säkerställer de att deras kunder får tillgång till högpresterande verktyg som är designade för att maximera produktivitet och säkerhet. MKM Verktyg & Hydraulik är den föredragna destinationen för alla hydrauliska verktygsbehov i Göteborg.

Trycksats 23 ton

REHOBOTs trycksats med en imponerande kapacitet på 23 ton är idealisk för tunga uppgifter som kräver enorm kraft. För att säkerställa kontrollerad rörelse rekommenderas användning av en hydraulisk handpump eller en lufthydraulpump, beroende på tillgänglig kraftkälla.

Push & pull-satser 11 ton

Push & pull-satser på 11 ton erbjuds i tre olika varianter: grundsats, standardsats och universalsats. Dessa verktygssatser är mycket mångsidiga och passar för olika användningsområden. Oavsett vilken variant du väljer inkluderas en 11 tons tryckcylinder och ett antal tillbehör för att utföra olika uppgifter.

Push & pull-satser 5 ton

Push & pull-satser på 5 ton är tillgängliga i tre olika varianter: grundsats, standardsats och universalsats. Dessa verktygssatser är mycket flexibla och användbara i många olika applikationer. Oavsett vilken variant du väljer ingår en 5 tons tryckcylinder och flera tillbehör.

ETS18 Tillbehörssats

ETS18 Tillbehörssats är ett kompletterande kit som är avsett att användas tillsammans med EBH18 Extended för hantering av komprimerbara bussningar. Denna tillbehörssats innehåller ett brett utbud av komponenter för att möta behoven hos Iveco, MAN och Mercedes nyttofordon.

EB18-DAF Tillbehörssats

EB18-DAF Tillbehörssats är ett kompletterande kit som är utformat för att användas tillsammans med EBH18 Extended på DAF-lastbilar med komprimerbara bussningar.

Verktygssats för stift och bussning ETC-serien

ETC:s verktygssatser för stift och bussning har utvecklats i samarbete med ledande tillverkare av tung anläggningsutrustning och specialmaskiner inom byggbranschen. Dessa satser erbjuder en enkel, tids- och arbetsbesparande lösning för att möta de krävande servicebehoven för dessa maskiner.

Utbytessats för fjäderögla (18 ton) EBH18 Förlängd

REHOBOTs EBH18 Extended Hydraulic Spring Eye Bushing Replacement Kit är utvecklat i samarbete med kommersiella fordonstillverkare och verkstadspersonal för att erbjuda en enkel, tids- och arbetsbesparande lösning för alla märken och modeller av kommersiella fordon. Det lätta aluminiumcylindret med 18 tons kapacitet och medföljande tillbehör gör att detta kit kan användas på alla fordon.

Rehobot Hydrauliska bussningsverktygssatser EBH-serien

REHOBOT:s hydrauliska bussningssatser från EBH-serien erbjuder kraftfull och mångsidig prestanda för att enkelt byta bussningar, axlar och lager i bil- och lastbilsverkstäder världen över. Dessa verktyg gör det möjligt att arbeta direkt på fordonet, sparar tid och minimerar risken för skador på fordonsdelar, samtidigt som de ger precision med hjälp av fotdriven luft-/hydraulpump.

Spåra stift Tryck på TPP

TPP63, en hydraulisk bandbultspress, erbjuder en kraftfull lösning med 63 ton kapacitet för att ta bort och installera ändbultar på grävmaskiners bandkedjor, även på svåråtkomliga platser. Med tillbehör för olika spårstorlekar och enkel platsmontering sparar detta verktyg värdefull tid och arbete inom skogsbruk, byggande, gruvdrift och landskapsarkitektur.

King Pin Press KPP-23

REHOBOTs King Pin Press KPP-23 erbjuder en hydraulisk lösning för att enkelt och säkert ta bort kärvade styrstift, en notoriskt svår uppgift inom fordonsunderhåll. Med en robust konstruktion, 23 tons kapacitet, och användarvänlig design, förenklar detta verktyg borttagning av kungsbultar och axeltappar för kommersiella fordon.

Rehobot Kulledsutsug BEU

Den hydrauliska kulledsutdragaren BEU110 från REHOBOT är anpassningsbar och kraftfull, med en kapacitet på 10 ton och standardadaptrar TD40 och TD50 för användning på ett brett utbud av lastbils- och bussmärken. Dess långvariga hållbarhet och uppgraderingsmöjligheter med ytterligare adaptrar gör den till en värdefull tillgång för fordonsunderhåll.

Kulledsutsug BE57

Den hydrauliska kulledsutdragaren BE57 från REHOBOT erbjuder en överlägsen livslängd och användarvänlighet, med inbyggd säkerhetsventil för att undvika överbelastning. Dess lätta, portabla design med svängbar snabbkoppling förenklar anslutningen till hydraulpumpar och möjliggör smidig användning direkt på fordonet.

Hydraulisk fjäderspännare SC23

REHOBOTs hydrauliska fjäderspännare SC23 är ett universellt och kraftfullt verktyg som gör arbetet med fjädrar säkrare och enklare, utrustat med utbytbara käftar för bred kompatibilitet. Dess design minskar riskerna och förenklar komplexa uppgifter, vilket gör det till en värdefull tillgång i alla verkstäder.

Bänkpressar ZHB/ZMB-serien

Bänkpressar i ZHB/ZMB-serien från REHOBOT erbjuder en mångsidig och utrymmeseffektiv lösning för verkstäder, idealiska för montering, demontage och riktningsarbeten. Dessa pressar, som kan drivas med hand- eller luft/hydraulisk pump, är kompatibla med ett brett spektrum av tillbehör, vilket gör dem till en oumbärlig del av varje verkstadsutrustning.

Tråddragare WPT

REHOBOTs WPT vajersträckare, med en dragkraft på upp till 20 kN (2 ton), erbjuder lättanvända lösningar för spännutrustning inom gruv- och tunnelindustrin. Dess låga vikt och flexibilitet för anpassning till olika tråddiametrar och kopplingar gör den idealisk för dessa utmanande miljöer.

Rehobot Hydrauliska spridare ESH10 & CS20-120

Hydrauliska spridare ESH10 och CS20-120 är mångsidiga verktyg för att bända isär, lyfta, och pressa i trånga utrymmen, perfekta för användning inom verkstäder, byggindustrin och räddningstjänster. Dessa spridare, med inbyggda cylindrar och returfjädrar, förenklar operationer där snabb och kraftfull separation krävs.

Rehobot Hydrauliska sid- och ändavbitare HCE25 / 369

Hydrauliska sid- och ändavbitare HCE25 och modell 369 är utformade för precisionskapning av armeringsjärn, bultar och andra hårda material, med speciella skärhuvuden för effektivt arbete i begränsade utrymmen. För optimal prestanda rekommenderas användning med lufthydrauliska pumpen PP70B-1000/LS201.

Avdragarvagnar AHV50-110

Avdragarvagnarna AHV50-110 erbjuder en praktisk, mobil lösning för att hantera tunga hydrauliska avdragare och tillbehör, utrustade med svängbara hjul för enkel förflyttning och låsbara hjul för stabilitet. Vinschfunktionen höjer arbetsplattformens funktionalitet, möjliggörande för säkra och precisa justeringar av arbetspositioner utan manuell hantering.

Express avdragare EP59

Expressavdragaren EP59 är ett otroligt mångsidigt verktyg, konverterbart från tre- till tvåarmsläge och även till en 5 tons bänkpress, vilket gör det lämpligt för en rad tunga jobb som montering och demontering. Dess flexibilitet kompletteras av möjligheten att använda den med en fotmanövrerad luft-/hydraulpump för bekväm användning.

Hydrauliska avdragare AH

REHOBOTs hydrauliska avdragare, tillgängliga i storlekar från 5 till 20 ton, erbjuder robusta och säkra lösningar för industriella applikationer, med icke-roterande kolv för stabil och säker användning. De självjusterande funktionerna och möjligheten att välja mellan 2 eller 3 armar gör dem idealiska för en mängd olika dragoperationer.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå