Rehobot

Enkelverkande tryckcylindrar Blackline CF BL

Våra Blackline tryckcylindrar erbjuder ökat skydd mot korrosion och hög slitstyrka för tuffa miljöer. Anpassade för gruvindustri, marin, industri och olja & gas.

Rehobot Hydraulisk handpump PHS-R

Tvåstegspumpen PHS80-2400R är som standard utrustad med en manometer och är konstruerad för såväl hand- såsom fotmanövrering. Detta tillåter den bästa möjliga arbetspositionen.

Rehobot Kulledsutsug BEU

Den hydrauliska kulledsutdragaren BEU110 från REHOBOT är anpassningsbar och kraftfull, med en kapacitet på 10 ton och standardadaptrar TD40 och TD50 för användning på ett brett utbud av lastbils- och bussmärken. Dess långvariga hållbarhet och uppgraderingsmöjligheter med ytterligare adaptrar gör den till en värdefull tillgång för fordonsunderhåll.

Rehobot Hydrauliska sid- och ändavbitare HCE25 / 369

Hydrauliska sid- och ändavbitare HCE25 och modell 369 är utformade för precisionskapning av armeringsjärn, bultar och andra hårda material, med speciella skärhuvuden för effektivt arbete i begränsade utrymmen. För optimal prestanda rekommenderas användning med lufthydrauliska pumpen PP70B-1000/LS201.

Rehobot Specialuttag med hög profil 16HN

16HN Specialuttag med hög profil från REHOBOT erbjuder mångsidighet för lyft, pressning och separation, med en lyftkapacitet på 1 ton och möjlighet till tillbehör som kedja och krok. Dessa flaskdomkrafter är enkla att underhålla, med justerbar lyftstång och en lyfthöjd från 105 mm till 495 mm.

Rehobot Enstegs hydrauliska handpumpar PH

PH-seriens enstegs hydrauliska handpumpar erbjuder tillförlitlig prestanda med få rörliga delar och inbyggd säkerhetsventil, tillgängliga i 70 eller 80 MPa med upp till 1000 cm3 kapacitet. Utformade för långvarig användning, kan dessa pumpar kompletteras med manometer för tryckövervakning.

Rehobot Dragcylindrar CPF

CPF-dragcylindrar, med 5 till 11 tons kapacitet och 125-200 mm slaglängd, är designade för flexibilitet i användning, inkluderat omformning av svetsade konstruktioner, med gängor för enkel tillbehörsanslutning.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå