Mutterdragare

MKM Verktyg & Hydraulik, etablerat i Göteborg, är en pålitlig leverantör av tryckluftsverktyg, särskilt mutterdragare, från kvalitetsmärken som Airtec. Deras sortiment av mutterdragare är utformat för att möta behoven i olika industriella och verkstadsapplikationer. MKM Verktyg & Hydraulik fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa verktyg som är effektiva, pålitliga och robusta för sina kunder. Med djup produktkunskap och en dedikation till kundservice, är MKM Verktyg & Hydraulik det självklara valet för alla som behöver tryckluftsverktyg av hög kvalitet och professionell support i Göteborg. Besök deras butik för att utforska deras omfattande utbud.

Airtec Mods. 320

Professionell 3/4" mutterdragare, med kompositkropp. Mycket lätt och ergonomiskt verktyg, utrustat med dubbel hammarslagmekanism, luftutblås genom handtaget, luftregulator med 3 lägen för rotationsriktning och svängbart luftintag. Utmärkt förhållande mellan vikt och effekt.

Airtec Mods. 352

Mini 1/2" mutterdragare, utrustad med det nya Mechoneer-drivsystemet. Ergonomisk och extremt kompakt mutterdragare, med god kraft. Avtryckaren med 3 lägen (2 åtdragningslägen). Mutterreverserande moment.:1.200 Nm MECHONEER-drivsystemet är en HYBRID TWIN HAMMER/PINLESS-mekanism som har färre rörliga delar, vilket minskar vibrationer och slitage.

Airtec Mods. 355

1/2" mutterdragare, utrustad med det nya Mechoneer-drivsystemet. Handtaget och luftspjället i avtryckaren med 3 lägen (2 åtdragningslägen). Mutterreverserande brottmoment: 1.850 Nm MECHONEER-drivsystemet är en HYBRID TWIN HAMMER/PINLESS-mekanism som har färre rörliga delar, vilket minskar vibrationer och slitage.

Airtec Mods. 357

3/4" mutterdragare, utrustad med det nya Mechoneer-drivsystemet. Handtaget och luftspjället i avtryckaren med 3 lägen (2 åtdragningslägen). Mutterreverserande brottmoment: 2.600 Nm MECHONEER-drivsystemet är en HYBRID TWIN HAMMER/PINLESS-mekanism som har färre rörliga delar, vilket minskar vibrationer och slitage.

Airtec Mods. 358

1" mutterdragare, utrustad med det nya Mechoneer-drivsystemet. Handtaget och luftspjället i avtryckaren med 3 lägen (2 åtdragningslägen). Sidohandtag medföljer. Mutterreverserande brottmoment: 3.120 Nm MECHONEER-drivsystemet är en HYBRID TWIN HAMMER/PINLESS-mekanism som har färre rörliga delar, vilket minskar vibrationer och slitage.

Airtec Mods. 372

1/2" vinkelmutterdragare. Extremt kompakt mutterdragare (88 mm) med tillräcklig handtagslängd för att komma åt trånga och obekväma arbetsplatser. Jumbohammarmekanism. 3 steg framåt, 1 steg bakåt.

Airtec Mods. 453

1/2" mutterdragare. Pin hammar mekanism vilket ger mycket låg vibbration. Luftutblås genom handtaget. Pådragsventil har 4 lägen vid skruvning

Airtec Mods. 457

1/2" mutterdragare. Mycket kraftfull, ergonomisk och extremt kompakt mutterdragare. Hantera avgaser. Luftregulatorn har 3 lägen för rotationsriktning. Slagmekanism med dubbla hammare.

Airtec Mods. 458

Kompakt (104 mm) 1/2" mutterdragare med god kraft med Jumbo hammarslagmekanism. Luftutblås genom handtaget och luftregulatorn med 3 lägen för rotationsriktning. MED FETTHÅL I STÄDET.

Airtec Mods. 466

Mycket lätt 3/4" mutterdragare. Utrustad med dubbel hammarslagmekanism, luftutblås genom handtaget och luftregulator med 3 lägen för rotationsriktning.

Airtec Mods. 472

1/2" vinkelmutterdragare. 63 mm huvud för arbete i små utrymmen. Jumbohammarmekanism. Ergonomiskt utformat komposithandtag. 2 steg framåt, 1 steg bakåt. Bakre avgassystem.

Airtec Mods. 814D LL

1" rak mutterdragare med 6" långt städ och slagmekanism med dubbla hammare, Mycket kraftfull hjulmutterdragare från M18 till M39. Utblås på maskinryggen för att undvika att damm virvlar upp i arbetsområdet. 3 nivåer luftregulator i båda rotationsriktningarna och säkerhets trigger för att undvika plötslig drift.

Airtec Mods. 815

1" mutterdragare utrustad med dubbel hammarslagmekanism. Luftutblås genom handtaget och 3 nivåer luftregulator vid skruvning.

Airtec Mod. 315

Professionell 1/2" med kropp av kompositmaterial. Mycket lätt och ergonomiskt verktyg, utrustat med dubbelhammars slagmekanism, luftutsläpp genom handtaget, luftregulator med 3 positioner för rotationsriktning och svängbar luftintag. Utmärkt vikt till kraft-förhållande.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå