Verktygs kategorier: 
  • Hydrauliska verktyg
  • Hydraulverktyg

Push & pull-satser 11 ton

Tryck- och dragsatserna på 11 ton finns i tre olika varianter: en bassats, en standardsats och en universalsats. Vilket kit du ska välja beror mest på vilken typ av applikation där det ska användas. I alla satser ingår en 11 tons tryckcylinder.

  • Flexibel verktygssats för många olika användningsområden
  • Kan kopplas ihop med annan REHOBOT-utrustning
  • Många olika tillbehör

Om jobbet utförs på olika platser och full kontroll över cylinderrörelsen krävs rekommenderar vi att du väljer en hydraulisk handpump. En lufthydraulpump är valet när du har tillgång till tryckluft. Denna pump är också bekvämare och snabbare att arbeta med.
Se alltid till att antingen använda en pump med inbyggd manometer eller anslut systemet till en separat manometer. Det är viktigt att alltid ha full kontroll över det arbete som utförs – annars kan det finnas risk för person- eller materiella skador.
Pumpen med slangsats ingår inte i push & pull-satserna och måste beställas separat. EB/ES/EU-satserna kan drivas av en luft-/hydraulpump, t.ex. PP70B-1000/LS201 eller handpump PHS70-1000/LS201. Det finns ett dedikerat utrymme i förvaringslådan för någon av de rekommenderade pumpsatserna.

EB110 GrundsatsGrundsatsen på 11 ton innehåller alla nödvändiga delar för att komma igång med jobbet. Den levereras med en 11 tons tryckcylinder och flera tillbehör, t.ex. förlängningsrör, klämhuvuden för kolv och kolv och olika tryckhuvuden.
ES110 StandardsatsStandardsatsen innehåller alla delar från bassatsen. Dessutom levereras den med en spridare, en gummibelagd kula, en kopplingsnippel och kran och en bottenplatta. Delarna gör det möjligt att utöka användningsområdet för satsen ännu mer.
EU110 UniversalsatsUniversalsatsen innehåller alla delar från bas- och standardsatsen. Dessutom kommer den med en 11 tons dragcylinder och olika delar för att dra som dragschackel och kedja med fäste.

Intresserad av Push & pull-satser 11 ton
fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Eller besök oss gärna på
Herkulesgatan 30 417 01 Göteborg

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå