Hydraulverktyg

MKM Verktyg & Hydraulik, baserat i Göteborg, är en betrodd destination för hydraulverktyg och utrustning. Deras omfattande sortiment inkluderar hydrauliska domkrafter, pressar, klippverktyg och mer, som alla är av hög kvalitet och tillförlitlighet. Med djupgående kunskap och erfarenhet inom branschen erbjuder de skräddarsydda lösningar för olika industriella behov. MKM Verktyg & Hydraulik är kända för sin utmärkta kundservice och expertis, vilket har gjort dem till en favoritdestination för yrkesverksamma och företag som behöver pålitliga hydrauliska verktyg. Hos MKM Verktyg & Hydraulik kan kunderna förvänta sig högkvalitativa produkter och enastående support för sina hydrauliska behov.

Enkelverkande tryckcylindrar Blackline CF BL

Våra Blackline tryckcylindrar erbjuder ökat skydd mot korrosion och hög slitstyrka för tuffa miljöer. Anpassade för gruvindustri, marin, industri och olja & gas.

TorsionX Nutlox

TorsionX Nutlox reservnycklar är designade och tillverkade för att förhindra att sexkantsmuttrar roterar när de applicerar vridmoment. Nutlox reservnycklar kan användas när du lossar sexkantsmuttrar.

Torsion XPINS

XPINS – Flänsjusteringsstift hjälper till att justera vilken fläns som helst manuellt. För jämn inriktning är det bäst att använda i set om två. Stiften mäts med BULTHÅLSSTORLEKEN, INTE BULTSTORLEKEN.

TorsionX PWRPAX-AIR

Kraftfull och pålitlig när ditt jobb kräver det. TorsionX erbjuder ett komplett sortiment av momentnyckelpumpar och tillhörande utrustning som kan köpas eller hyras.

TorsionX PWRPAX-115/220

Kraftfull och pålitlig när ditt jobb kräver det. TorsionX erbjuder ett komplett sortiment av momentnyckelpumpar och tillhörande utrustning som kan köpas eller hyras.

TorsionX RUFNEX

RUFNEX momentnyckel med extra låg frigång har många av samma specifikationer som HEXPRO hydraulisk momentnyckel, men är mindre, passar i trånga utrymmen och använder standarddrivenhet.

TorsionX MAXDRV

MAXDRV – Fyrkantsdrivna momentnycklar tar sig an de tuffaste bultningsjobben utan att missa något. De ger exakt vridmoment vid bultpåfyllning och maximalt vridmoment vid bultbrott. De har en kompakt design, konstruerad av aluminium och superhöghållfast stållegering för ökad styrka och hållbarhet samtidigt som vikten minimeras. MAXDRV-serien är tillgänglig från 64 ft-lbs till 18 446 ft-lbs (87 Nm till 25 009 Nm).

TorsionX Hexpro

Den mångsidiga hydrauliska momentnyckeln i HEXPRO-serien stöder ett omfattande utbud av utbytbara sexkantsspärrlänkar som levererar ett vridmomentområde på 162 ft-lbs till 28 861 ft-lbs (220 Nm till 39 130 Nm). HEXPRO levererar precisionsmoment vid bultpåfyllning och maximalt vridmoment vid bultbrott. Ratchet Links är utbytbara med andra stora varumärkesverktyg.

Räddningssats för dörröppning EHR111A

Dörröppnaren DO111A är det perfekta verktyget för räddningstjänsten och polisstyrkor där forcering av dörrar krävs.

Räddningssats för rörstrypning EHR104A

Med rörstryparverktyget TR102 kan alla läckande rör strypas inom några sekunder. Lämpliga användningsområden för TR102 innefattar räddningstjänster, civilförsvar, nödsituationer och applikationer inom marin och off-shore.

Räddningssats med pedalsax EHR102A

PC75-40R ger en snabb, enkel lösning för handmanövrerad klippning för räddning, polis och även industriella applikationer.

Rehobot Hydraulisk dörröppnare DO111A

Dörröppnaren DO111A är det perfekta verktyget för räddningstjänster och polis där en snabb, kraftfull och smidig inbrytning av dörrar är ett krav.

Rörstrypare TR

Klämbackarna med tillhörande dragstänger och låsmuttrar kan låsas fast och lämnas kvar på den läckande ledningen så länge det nödvändigt. Allt som behövs för att göra flera avstängningar är ytterligare satser klämbackar. Klämbacksetet TR102-2 väger 2,5 kg.

Hydraulisk pedalsax PC75

Pedalsaxen PC75-40R är ett handmanövrerat verktyg med fjäderretur som används för klippning av pedaler i krockade fordon, för klippning av armeringsjärn, hänglås, flygplans- och tågstolar och så vidare.

Rehobot Hydrauliska dubbelslangar LSS

LSS - Dubbelslang (3200 bar sprängtryck) Kompletta 800 bar dubbelslangar i polyamid/polyuretan (PA/PU) med snabbkopplingar av typen AQU8-D (hane) samt AQI8-LD (hona).

Slangvindor (dubbel) SVD

Slangvindorna SVD2115, SVD2120 och SVD2125 levereras komplett med 2 st. dubbelslangar (2x15 m, 2x20 m eller 2x25m). Slangarna sitter monterade direkt på ramen.

Slangvinda (singel) SVD

Slangvindorna SVD1210L/R och SVD1215L/R levereras komplett med 2 st. dubbelslangar (2x10 m eller 2x15 m). Slangarna sitter monterade direkt på ramen.

Bensindrivna Minipumpar PMP

Minipumpar är ett mycket bra val när det krävs små och bärbara pumpar för snabba räddningsinsatser.

Bensindrivna hydraulpumpar PMP

PMP pumpar är hydrauliska bensinmotorpumpar (1 Cyl., 4 takt, 4.4 kW) med tvåstegsfunktion och högt oljeflöde.

Elmotordrivna hydraulpumpar PME2144

Vår "Trimo" pump har anslutningar för fyra verktyg. Tre valfria verktyg kan arbeta samtidigt - helt oberoende av varandra.

Elmotordrivna hydraulpumpar PME2022/2042

Elmotordrivna hydraulpumpar med tvåstegsfunktion och högt oljeflöde. Tvåstegsutförandet ger ett större flöde vid låg belastning för snabb positionering (omslagstryck vid 8.5 MPa). Upp till två verktyg kan användas samtidigt.

Rehobot Hydraulisk handpump PHS-R

Tvåstegspumpen PHS80-2400R är som standard utrustad med en manometer och är konstruerad för såväl hand- såsom fotmanövrering. Detta tillåter den bästa möjliga arbetspositionen.

Rehobot Dubbelverkande hydraulisk spridare DHS

Den dubbelverkande hydrauliska spridaren DHS50-720 med max. spridarkraft på 26,5 ton är ett verkligt kraftfullt verktyg.

Rehobot Dubbelverkande klippverktyg (näbbskär) DHS

Den mest övertygande egenskapen hos DHS240 och DHS100 är faktumet att dessa klippverktyg har en mycket längre räckvidd än saxar med papegoj-skärblad. Detta innebär bättre grepp på stora klippobjekt.

Rehobot Dubbelverkande klippverktyg (papegojskär) DHS

DHS saxar av 'papegojtyp' är det rätta valet för att klippa upp fordon. Skärens konstruktion ger ett optimalt fäste även på extremt hårda och platta material.

Rehobot Dubbelverkande kombiverktyg DHK

DHK45/370 och DHK35/200 är kraftfulla kombinationsverktyg för räddningsinsatser där man behöver klippa, sprida, klämma och dra.

Rehobot Dubbelverkande teleskopcylindrar DTR

De nya teleskopcylindrarna är första valet när det gäller att få en lång rörelse från ett kort verktyg.

Dubbelverkande tryckcylindrar DHC

Cylindrarna ur DHC12 serien består till stora delar av aluminium vilket innebär lägre vikt än jämförbara cylindrar tillverkad av stål.

Rehobot Handdrivna klippverktyg HSS

HSS handdrivna klippverktyg har en pumpkropp och spak som kan vridas steglöst 360° i förhållandet till skären.

Handmanövrerad spridare HS

Den manuella spridaren HS20-120 är ett mycket bra val när det ställs krav på högpresterande verktyg som är lätta att använda.

Handmanövrerat kombiverktyg HKS

Det manuella kombiverktyget HKS35/200 är ett mycket flexibelt och lättanvänt verktyg.

Trycksats 23 ton

REHOBOTs trycksats med en imponerande kapacitet på 23 ton är idealisk för tunga uppgifter som kräver enorm kraft. För att säkerställa kontrollerad rörelse rekommenderas användning av en hydraulisk handpump eller en lufthydraulpump, beroende på tillgänglig kraftkälla.

Push & pull-satser 11 ton

Push & pull-satser på 11 ton erbjuds i tre olika varianter: grundsats, standardsats och universalsats. Dessa verktygssatser är mycket mångsidiga och passar för olika användningsområden. Oavsett vilken variant du väljer inkluderas en 11 tons tryckcylinder och ett antal tillbehör för att utföra olika uppgifter.

Push & pull-satser 5 ton

Push & pull-satser på 5 ton är tillgängliga i tre olika varianter: grundsats, standardsats och universalsats. Dessa verktygssatser är mycket flexibla och användbara i många olika applikationer. Oavsett vilken variant du väljer ingår en 5 tons tryckcylinder och flera tillbehör.

ETS18 Tillbehörssats

ETS18 Tillbehörssats är ett kompletterande kit som är avsett att användas tillsammans med EBH18 Extended för hantering av komprimerbara bussningar. Denna tillbehörssats innehåller ett brett utbud av komponenter för att möta behoven hos Iveco, MAN och Mercedes nyttofordon.

EB18-DAF Tillbehörssats

EB18-DAF Tillbehörssats är ett kompletterande kit som är utformat för att användas tillsammans med EBH18 Extended på DAF-lastbilar med komprimerbara bussningar.

Verktygssats för stift och bussning ETC-serien

ETC:s verktygssatser för stift och bussning har utvecklats i samarbete med ledande tillverkare av tung anläggningsutrustning och specialmaskiner inom byggbranschen. Dessa satser erbjuder en enkel, tids- och arbetsbesparande lösning för att möta de krävande servicebehoven för dessa maskiner.

Utbytessats för fjäderögla (18 ton) EBH18 Förlängd

REHOBOTs EBH18 Extended Hydraulic Spring Eye Bushing Replacement Kit är utvecklat i samarbete med kommersiella fordonstillverkare och verkstadspersonal för att erbjuda en enkel, tids- och arbetsbesparande lösning för alla märken och modeller av kommersiella fordon. Det lätta aluminiumcylindret med 18 tons kapacitet och medföljande tillbehör gör att detta kit kan användas på alla fordon.

Rehobot Hydrauliska bussningsverktygssatser EBH-serien

REHOBOT:s hydrauliska bussningssatser från EBH-serien erbjuder kraftfull och mångsidig prestanda för att enkelt byta bussningar, axlar och lager i bil- och lastbilsverkstäder världen över. Dessa verktyg gör det möjligt att arbeta direkt på fordonet, sparar tid och minimerar risken för skador på fordonsdelar, samtidigt som de ger precision med hjälp av fotdriven luft-/hydraulpump.

Spåra stift Tryck på TPP

TPP63, en hydraulisk bandbultspress, erbjuder en kraftfull lösning med 63 ton kapacitet för att ta bort och installera ändbultar på grävmaskiners bandkedjor, även på svåråtkomliga platser. Med tillbehör för olika spårstorlekar och enkel platsmontering sparar detta verktyg värdefull tid och arbete inom skogsbruk, byggande, gruvdrift och landskapsarkitektur.

King Pin Press KPP-23

REHOBOTs King Pin Press KPP-23 erbjuder en hydraulisk lösning för att enkelt och säkert ta bort kärvade styrstift, en notoriskt svår uppgift inom fordonsunderhåll. Med en robust konstruktion, 23 tons kapacitet, och användarvänlig design, förenklar detta verktyg borttagning av kungsbultar och axeltappar för kommersiella fordon.

Rehobot Kulledsutsug BEU

Den hydrauliska kulledsutdragaren BEU110 från REHOBOT är anpassningsbar och kraftfull, med en kapacitet på 10 ton och standardadaptrar TD40 och TD50 för användning på ett brett utbud av lastbils- och bussmärken. Dess långvariga hållbarhet och uppgraderingsmöjligheter med ytterligare adaptrar gör den till en värdefull tillgång för fordonsunderhåll.

Kulledsutsug BE57

Den hydrauliska kulledsutdragaren BE57 från REHOBOT erbjuder en överlägsen livslängd och användarvänlighet, med inbyggd säkerhetsventil för att undvika överbelastning. Dess lätta, portabla design med svängbar snabbkoppling förenklar anslutningen till hydraulpumpar och möjliggör smidig användning direkt på fordonet.

Hydraulisk fjäderspännare SC23

REHOBOTs hydrauliska fjäderspännare SC23 är ett universellt och kraftfullt verktyg som gör arbetet med fjädrar säkrare och enklare, utrustat med utbytbara käftar för bred kompatibilitet. Dess design minskar riskerna och förenklar komplexa uppgifter, vilket gör det till en värdefull tillgång i alla verkstäder.

Bänkpressar ZHB/ZMB-serien

Bänkpressar i ZHB/ZMB-serien från REHOBOT erbjuder en mångsidig och utrymmeseffektiv lösning för verkstäder, idealiska för montering, demontage och riktningsarbeten. Dessa pressar, som kan drivas med hand- eller luft/hydraulisk pump, är kompatibla med ett brett spektrum av tillbehör, vilket gör dem till en oumbärlig del av varje verkstadsutrustning.

Tråddragare WPT

REHOBOTs WPT vajersträckare, med en dragkraft på upp till 20 kN (2 ton), erbjuder lättanvända lösningar för spännutrustning inom gruv- och tunnelindustrin. Dess låga vikt och flexibilitet för anpassning till olika tråddiametrar och kopplingar gör den idealisk för dessa utmanande miljöer.

Rehobot Hydrauliska spridare ESH10 & CS20-120

Hydrauliska spridare ESH10 och CS20-120 är mångsidiga verktyg för att bända isär, lyfta, och pressa i trånga utrymmen, perfekta för användning inom verkstäder, byggindustrin och räddningstjänster. Dessa spridare, med inbyggda cylindrar och returfjädrar, förenklar operationer där snabb och kraftfull separation krävs.

Rehobot Hydrauliska sid- och ändavbitare HCE25 / 369

Hydrauliska sid- och ändavbitare HCE25 och modell 369 är utformade för precisionskapning av armeringsjärn, bultar och andra hårda material, med speciella skärhuvuden för effektivt arbete i begränsade utrymmen. För optimal prestanda rekommenderas användning med lufthydrauliska pumpen PP70B-1000/LS201.

Avdragarvagnar AHV50-110

Avdragarvagnarna AHV50-110 erbjuder en praktisk, mobil lösning för att hantera tunga hydrauliska avdragare och tillbehör, utrustade med svängbara hjul för enkel förflyttning och låsbara hjul för stabilitet. Vinschfunktionen höjer arbetsplattformens funktionalitet, möjliggörande för säkra och precisa justeringar av arbetspositioner utan manuell hantering.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå