Domkrafter

MKM Verktyg & Hydraulik i Göteborg är en framstående leverantör av hydraulverktyg, särskilt specialiserade på hydrauliska domkrafter. Deras sortiment omfattar olika typer och storlekar av domkrafter, som är avgörande för lyft- och tryckapplikationer inom olika branscher. MKM Verktyg & Hydraulik erbjuder högkvalitativa domkrafter som är tillförlitliga och effektiva för en mängd olika arbetsuppgifter. Med fokus på att tillhandahålla exceptionell service och expertis är MKM Verktyg & Hydraulik det perfekta valet för alla som behöver pålitliga hydrauliska domkrafter och andra verktyg.

Universellt lyftsystem HTJ-serien

HTJ1200-seriens universella lyftsystem från REHOBOT möjliggör effektiv och kontrollerad hantering av tunga fordonsdelar med en lyftkapacitet på upp till 545 kg, idealiskt för motorer, bakaxlar, och mer. Dess kombinerade pneumatiska och hydrauliska funktioner erbjuder snabbhet samt precision, vilket sparar tid och pengar genom att möjliggöra arbete av en enskild operatör.

Rehobot Specialuttag med hög profil 16HN

16HN Specialuttag med hög profil från REHOBOT erbjuder mångsidighet för lyft, pressning och separation, med en lyftkapacitet på 1 ton och möjlighet till tillbehör som kedja och krok. Dessa flaskdomkrafter är enkla att underhålla, med justerbar lyftstång och en lyfthöjd från 105 mm till 495 mm.

Rehobot Flaskdomkrafter H-serien

REHOBOTs H-serie flaskdomkrafter erbjuder ett brett utbud för olika applikationer, med säkerhetsventiler som förhindrar överbelastning och lätt servade delar. Låg pumpkraft och utlösningsventil för kontrollerad sänkning ökar användarvänligheten och säkerheten.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå