Verktygs kategorier: 
  • Hydrauliska verktyg
  • Hydraulverktyg

Trycksats 23 ton

REHOBOTs trycksats med sin fantastiska kapacitet på 23 ton innehåller alla nödvändiga delar för riktigt tunga jobb som kräver enorma kraftresurser.
Om jobbet utförs på olika platser och full kontroll över cylinderrörelsen krävs rekommenderar vi att du väljer en hydraulisk handpump. En lufthydraulpump är valet när du har tillgång till tryckluft. Denna pump är också bekvämare och snabbare att arbeta med.
Se alltid till att antingen använda en pump med inbyggd manometer eller anslut systemet till en separat manometer. Det är viktigt att alltid ha full kontroll över det arbete som utförs – annars kan det finnas risk för person- eller materiella skador.
Pumpen med slangsats ingår inte i push & pull-satsen och måste beställas separat. ES230-satsen kan drivas av en lufthydraulisk pump, t.ex. PP70B-1000/LS201 eller handpump PHS70-1000/LS201. Det finns ett dedikerat utrymme i förvaringslådan för någon av de rekommenderade pumpsatserna.

ES230 StandardsatsStandardsatsen innehåller en påskjutande kolv med en kapacitet på 23 ton. Dessutom innehåller standardsatsen förlängningsrör, flera typer av presshuvuden och en bottenplatta. Dessa delar gör det enkelt att anpassa push-pull-satsen till många olika situationer.
För att utöka trycksatsens kapacitet och användningsområde finns det ytterligare tillbehör att välja mellan.

Intresserad av Trycksats 23 ton
fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Eller besök oss gärna på
Herkulesgatan 30 417 01 Göteborg

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå