Verktygs kategorier: 
  • Hydrauliska verktyg
  • Hydraulverktyg

Rehobot Kulledsutsug BEU

Den hydrauliska kulledsutsugen BEU110 är ett riktigt fantastiskt verktyg. Den levereras som standard med två olika adaptrar (TD40 och TD50), vilket gör verktyget väl förberett för olika jobb. I denna konfiguration passar verktyget, där arbetsutrymmet tillåter; Scania, Volvo, MAN, Mercedes, Renault, Iveco och DAF lastbilar och i de flesta fall även bussar från samma tillverkare.

  • Anpassningsbar för många olika uppgifter.
  • Passar de flesta lastbils- och bussmärken på marknaden.
  • Lång livslängd.
  • 10 tons kapacitet.

För att täcka andra typer och storlekar av kulleder kan verktyget enkelt uppgraderas genom att lägga till fler adaptrar – du behöver inte ha olika verktyg för olika jobb. TD75-adaptern är en adapter att överväga att lägga till i ditt kit.
Dessutom har kulledsutdragaren BEU110 samma enastående egenskaper som BE57 – men med mer kraft. På grund av användningen av hydraulkraft har BEU110 en betydligt längre livslängd än jämförbara mekaniska verktyg. Vi rekommenderar starkt att du använder verktyget tillsammans med en hydraulpump från REHOBOT. Hydraulpumpar från REHOBOT är alltid utrustade med en säkerhetsventil, verktygsuppsättningen är därför skyddad mot överbelastning.
Svivelkoppling ASE10 och REHOBOT snabbkoppling AQU8 levereras tillsammans med verktyget.

Intresserad av Rehobot Kulledsutsug BEU
fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Eller besök oss gärna på
Herkulesgatan 30 417 01 Göteborg

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå