Verktygs kategorier: 
  • Hydrauliska verktyg
  • Hydraulverktyg

Push & pull-satser 5 ton

Tryck- och dragsatserna på 5 ton finns i tre olika varianter: ett baskit, ett standardkit och ett universalkit. Vilket kit du ska välja beror mest på vilken typ av applikation där det ska användas. I alla satser ingår en 5 tons tryckcylinder.

  • Flexibel verktygssats för många olika användningsområden
  • Kan kopplas ihop med annan REHOBOT-utrustning
  • Många olika tillbehör

Om jobbet utförs på olika platser och full kontroll över cylinderrörelsen krävs rekommenderar vi att du väljer en hydraulisk handpump. En lufthydraulpump är valet när du har tillgång till tryckluft. Denna pump är också bekvämare och snabbare att arbeta med.
Se alltid till att antingen använda en pump med inbyggd manometer eller anslut systemet till en separat manometer. Det är viktigt att alltid ha full kontroll över det arbete som utförs – annars kan det finnas risk för person- eller materiella skador.
Pumpen med slangsats ingår inte i push & pull-satserna och måste beställas separat. EB/ES/EU-satserna kan drivas av en luft-/hydraulpump, t.ex. PP70B-1000/LS201 eller handpump PHS70-1000/LS201. Det finns ett dedikerat utrymme i förvaringslådan för någon av de rekommenderade pumpsatserna.

EB50 GrundsatsGrundsatsen på 5 ton innehåller alla nödvändiga delar för att komma igång. Den levereras med en 5 tons tryckcylinder och flera tillbehör till kolven, t.ex. förlängningsrör, klämhuvuden för cylinder och kolv och olika tryckhuvuden.
ES50 StandardsatsStandardsatsen innehåller samma delar som grundsatsen. Dessutom levereras den med en spridare och fler tillbehör till cylindern. Tillbehören gör satsen mer flexibel.
EU50 UniversalsatsUniversalsatsen på 5 ton innehåller alla delar från standardsatsen. Dessutom levereras den med en 5 tons dragcylinder, en dragkedja och tillbehör till dragcylindern.

Intresserad av Push & pull-satser 5 ton
fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Eller besök oss gärna på
Herkulesgatan 30 417 01 Göteborg

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå