Hydraulcylindrar & Powerteam

MKM Verktyg & Hydraulik i Göteborg är ledande inom hydraulverktyg, särskilt med fokus på hydraulcylindrar och Powerteam-produkter. Deras sortiment inkluderar ett brett utbud av hydraulcylindrar och tillbehör från Powerteam, som är kända för sin höga prestanda och tillförlitlighet. Oavsett om det gäller tunga lyft eller precisionstryckapplikationer, erbjuder MKM Verktyg & Hydraulik produkter som möter de mest krävande behoven. Med en dedikation till kvalitet och service är MKM Verktyg & Hydraulik det självklara valet för alla som behöver högkvalitativa hydraulcylindrar och Powerteam-verktyg.

Enkelverkande tryckcylindrar Blackline CF BL

Våra Blackline tryckcylindrar erbjuder ökat skydd mot korrosion och hög slitstyrka för tuffa miljöer. Anpassade för gruvindustri, marin, industri och olja & gas.

Rehobot Dragcylindrar CPF

CPF-dragcylindrar, med 5 till 11 tons kapacitet och 125-200 mm slaglängd, är designade för flexibilitet i användning, inkluderat omformning av svetsade konstruktioner, med gängor för enkel tillbehörsanslutning.

Enkelverkande tryckcylindrar kompakt CL/CLF

CL- och CLF-seriens tryckcylindrar, med kapaciteter upp till 202 ton och slaglängder från 10 till 50 mm, erbjuder en kompakt lösning för krävande applikationer med begränsat utrymme. Deras gängade infästningshål och starka konstruktion möjliggör enkel integration och hög belastningstålighet.

Enkelverkande hålcylindrar stål CH/CHF

CH/CHF ihåliga cylindrar, med kapaciteter från 6 till 51 ton och slaglängder mellan 50 och 75 mm, är designade för både tryck- och dragoperationer, perfekta för utmanande underhållsuppgifter. Deras kompakta storlek och genomgående håldesign möjliggör mångsidig användning i diverse applikationer.

Enkelverkande hålcylindrar aluminium CHFA

CHFA-seriens aluminiumcylindrar erbjuder både lättviktsfördelar och mitthålsdesign för effektiva tryck- och dragoperationer, med kapaciteter från 13 till 103 ton. Dessa cylindrar är avsedda för lågcykliska applikationer och garanterar en livslängd på minst 5 000 cykler.

Enkelverkande rostfria tryckcylindrar CSF

CSF-cylindrar erbjuder upp till 100 tons kapacitet och är optimerade för snedbelastningar med robust konstruktion i rostfritt stål och fjäderretur. Modellerna kommer med bärhandtag och anpassningsbara kopplingar för mångsidig användning.

Enkelverkande tryckcylindrar för stora laster CX

CX-tryckcylindern, med upp till 256 tons kapacitet, är designad för icke-centrerade laster och utrustad med unika kolvstyrningar för optimal prestanda. Anpassningsbara kopplingar tillgängliga för alla REHOBOT-cylindrar.

Enkelverkande tryckcylindrar CFC

CFC-cylindrar kombinerar mångsidighet med robusthet, erbjuder kapaciteter från 5-95 ton och slaglängder 27-362 mm, samt skyddas mot smuts och korrosion. Tillbehörsanpassning och flexibla kopplingsval utvidgar deras användningsområden.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå