Hydraul Bolting Dragare

TorsionX Nutlox

TorsionX Nutlox reservnycklar är designade och tillverkade för att förhindra att sexkantsmuttrar roterar när de applicerar vridmoment. Nutlox reservnycklar kan användas när du lossar sexkantsmuttrar.

Torsion XPINS

XPINS – Flänsjusteringsstift hjälper till att justera vilken fläns som helst manuellt. För jämn inriktning är det bäst att använda i set om två. Stiften mäts med BULTHÅLSSTORLEKEN, INTE BULTSTORLEKEN.

TorsionX PWRPAX-AIR

Kraftfull och pålitlig när ditt jobb kräver det. TorsionX erbjuder ett komplett sortiment av momentnyckelpumpar och tillhörande utrustning som kan köpas eller hyras.

TorsionX PWRPAX-115/220

Kraftfull och pålitlig när ditt jobb kräver det. TorsionX erbjuder ett komplett sortiment av momentnyckelpumpar och tillhörande utrustning som kan köpas eller hyras.

TorsionX RUFNEX

RUFNEX momentnyckel med extra låg frigång har många av samma specifikationer som HEXPRO hydraulisk momentnyckel, men är mindre, passar i trånga utrymmen och använder standarddrivenhet.

TorsionX MAXDRV

MAXDRV – Fyrkantsdrivna momentnycklar tar sig an de tuffaste bultningsjobben utan att missa något. De ger exakt vridmoment vid bultpåfyllning och maximalt vridmoment vid bultbrott. De har en kompakt design, konstruerad av aluminium och superhöghållfast stållegering för ökad styrka och hållbarhet samtidigt som vikten minimeras. MAXDRV-serien är tillgänglig från 64 ft-lbs till 18 446 ft-lbs (87 Nm till 25 009 Nm).

TorsionX Hexpro

Den mångsidiga hydrauliska momentnyckeln i HEXPRO-serien stöder ett omfattande utbud av utbytbara sexkantsspärrlänkar som levererar ett vridmomentområde på 162 ft-lbs till 28 861 ft-lbs (220 Nm till 39 130 Nm). HEXPRO levererar precisionsmoment vid bultpåfyllning och maximalt vridmoment vid bultbrott. Ratchet Links är utbytbara med andra stora varumärkesverktyg.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå