Verktygs kategorier: 
  • Hydrauliska verktyg
  • Hydraulverktyg

Rehobot Hydrauliska bussningsverktygssatser EBH-serien

För kraftfull och mångsidig prestanda
EBH:s verktygssats för hydrauliska bussningar används för en mängd olika tillämpningar i bil- och lastbilsverkstäder över hela världen. Att arbeta med EBH för att byta bussningar, axlar och lager är enkelt och sparar tid.
När du väl har bekantat dig med systemet och hur du använder det kommer du att tycka att det är mycket enkelt att anpassa det till många andra applikationer där det är viktigt att utföra svåra operationer på kortare tid.
EBH-bussningssatserna kan drivas med en luft-/hydraulpump, t.ex. PP70B-1000/LS201 eller handpump PHS70-1000/LS201.

EBH gör jobbet på plats
: I många fall minskar mängden avmonteringsförberedelser och behovet av att ta detaljen till en verkstadspress elimineras. Istället kan du arbeta med den hydrauliska verktygssatsen direkt på fordonet.

Fria händer för högre
precision När satsen används med vår PP70B-1000 fotdrivna luft-/hydraulpump kan satsen ställas in med hög precision och lämna båda händerna fria för uppgiften.

Inga skador på fordonsdelarna
Det traditionella sättet att arbeta med en glidhammare eller andra lumberingverktyg kan lätt skada fordonsdelar. Detta undviks i de flesta fall genom att använda REHOBOTs EBH hydrauliska bussningsverktygssats.

Intresserad av Rehobot Hydrauliska bussningsverktygssatser EBH-serien
fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Eller besök oss gärna på
Herkulesgatan 30 417 01 Göteborg

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå