Spaklyftblock

William Hackett WH C4 Combined Chain Hoist and Trolleys

Denna högkvalitativa vagnserie är precisionskonstruerad i kapaciteter från 500 kg till 5 ton. Hackett-seriens kombinerade block och vagnar kan levereras för att passa olika spårvidder med Beam Range 1 och den utökade Beam Range 2 för att möjliggöra exakt positionering eller lätt förflyttning av stora laster med manuella lyftar. Den har utformats så att botten av handkedjeöglan är 500 mm från marknivå.

William Hackett WH PT Puch Trolley ( Balk Vagn )

Denna högkvalitativa vagnserie är precisionskonstruerad i WLL-kapaciteter från 500 kg till 2 ton. För att möjliggöra exakt positionering eller lätt förflyttning av stora laster med manuella hissar, kan William Hackett-seriens push-vagn levereras för att passa olika spårvidder inom standardbalkområdet 1 och det utökade balkområdet 2. Löparna (trolleyhjul) är precisionsbearbetade och de roterar på underhållstätade kullager.

William Hackett UBC Universal Beam Clamp ( Balk klämma )

William Hackett Universal Beam Clamp har designats för vertikal användning och sidobelastningsapplikationer där konventionella klämmor inte är det. Universal Beam Clamp är lämplig för att dra och lyfta i vinklar över balken eller som en semipermanent ankarpunkt. Den kan lastas i alla vinklar och eliminerar användningen av spridarbalkar vid olika lyftoperationer. Försedd med en justerbar låsmekanism som säkerställer säker fastklämning till balken. Inbyggd upphängningspunkt för design med låg takhöjd.

William Hackett VH L4 Lever hoist (spaklyftblock 0,8-15 ton)

William Hackett WH L4 Lever Hoist with Shipyard Hooks är skräddarsydd för säkra och effektiva lyft i skeppsvarv. Med fyra precisionsspärrhakar och robust design möter den höga krav på tillförlitlighet och precision i sjöfartsindustrin. Idealisk för säkra arbetsflöden i krävande skeppsbyggnadsprojekt.

William Hackett VH L4 Compact lever hoist (små spaklyftblock 250-500 kg)

Hackett WH-L4 250Kg och 500Kg kompakt spaklyft uppfyller och överträffar kraven i följande internationella standarder,

William Hackett WH C4 Chain Hoist ( Snabblyftblock 0,50-50 ton

William Hackett C4 QP-kättingtelfer har en imponerande mekanisk inkopplingsfunktion med fyra spärrhakar, vilket förbättrar lyftkapaciteten och möjliggör finjustering. Resultatet är smidigare och effektivare lyft med överlägsen kapacitet, precision och pålitlighet.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå