Verktygs kategorier: 
  • Hydrauliska verktyg
  • Hydraulverktyg

Hydraulisk fjäderspännare SC23

Den hydrauliska fjäderspännaren från REHOBOT är ett universellt och mycket kraftfullt verktyg. Fjäderspännaren använder utbytbara käftar för att passa nästan alla bilmodeller.

Universellt, enkelt och säkert
Det var de viktigaste kriterierna som användes när vi designade och utvecklade detta verktyg. På grund av de enorma krafterna är arbetet med fjädrar ofta både komplicerat och riskabelt. Tack vare REHOBOTs hydrauliska fjäderspännare kan detta arbete nu utföras mycket enklare och säkrare. Detta verktyg är ett måste-ha-verktyg för alla verkstäder.

UniversalDen hydrauliska fjäderspännaren använder vanliga käftar som i många fall redan är en del av verkstadsutrustningen. Käftar finns för många olika bilmodeller.

Säkra
mekaniska verktyg med slitna och tungt belastade delar innebär en högre risk för personskador. Den hydrauliska fjäderspännaren har minimalt slitage och är därför mycket säkrare än jämförbara mekaniska verktyg.

Lätt att använda
Den hydrauliska fjäderspännaren är utrustad med en snabbkoppling som gör det enkelt att ansluta verktyget till en fotmanövrerad luft-/hydraulpump (denna typ av pump rekommenderas starkt). Tack vare pumpen har operatören båda händerna fria för att styra verktyget. Dessutom är fjäderspännaren försedd med ett flexibelt hållarblock, vilket gör att verktyget kan placeras i en lämplig vinkel i ett skruvstäd på arbetsbänken.

Tidsbesparande
Den hydrauliska fjäderspännaren är ett tidsbesparande verktyg eftersom kompression och dekompression sker mycket snabbt. Dessutom kan verktyget i många fall användas direkt på bilen.
Notera: Käftar beställs separat. Ta gärna en titt på vårt sortiment av käftar.

Intresserad av Hydraulisk fjäderspännare SC23
fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Eller besök oss gärna på
Herkulesgatan 30 417 01 Göteborg

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå