Mejsel & Nålhammare

MKM Verktyg & Hydraulik, beläget i Göteborg, är en pålitlig leverantör av tryckluftsverktyg, särskilt mejslar och nålhammare från högkvalitativa märken som Airtec och Chicago Pneumatic. Deras sortiment av mejslar och nålhammare är utformat för att möta olika industriella behov och projekt. MKM Verktyg & Hydraulik strävar efter att erbjuda verktyg av hög kvalitet som är robusta, pålitliga och effektiva för sina kunder. Med fokus på kundservice och produktkunskap är MKM Verktyg & Hydraulik det självklara valet för alla som söker tryckluftsverktyg av högsta kvalitet och professionell support i Göteborg.

Nitto Kohki ACH16

ACH16 är kompakta, lätta och ekonomiska verktyg att ha till hands för alla typer av slaggbortagning. Enkelt mejselbyte . Den raka designen är lämplig för drift på trånga utrymmen. Levereras med rak mejsel 20 mm, andra mejslar finns som tillbehör.

Slagghacka HRV-95A

HRV-95A slaggflismaskin med vibrationsdämpare Väl lämpad för rengöring av svetsstänk och kanter, borttagning av kalkavlagringar och slagg, rengöring av gjutgods och arbete med sten.

Chicago Pneumatic CP-B23

B23 kolvscaler med trippelhuvud är idealisk för tunga industriella tillämpningar som rostborttagning på flänsar och bultar, färgborttagning på pumpar och ventiler, avkalkning av rör, ytskrapning och rengöring av svetsfogar.

Chicago Pneumatic CP-B20-1

B20 Mejselhammare med lång räckvidd till skrapning rengörning, asfalt betong mm.

Chicago Pneumatic CP-B20-0

B20-serien innehåller en flexibel och låg luftförbrukning med lång räckvidd, en längre med praktiskt handtag som täcker alla applikationer och den längsta möjliggör det bredaste utbudet av skrotningsarbete. Ursprungsland är GB

Chicago Pneumatic CP-B18B

Denna pistolhammare är ett utmärkt verktyg för de flesta av dina bygg- och rivningsbehov. B18B har dämpat grepp för bättre förarkomfort.

Chicago Pneumatic CP-B14

Kolvscalern B14A är idealisk för rostborttagning på flänsar och bultar, färgborttagning på pumpar och ventiler, avkalkning av rör, ytskrapning och rengöring av svetsfogar.

Airtec Mod 212

Tung pistolgreppsnålhammare. Utrustad med justerbar koppling för att anpassa längden på nålarna till uppgiften.

Airtec Mod 211

Pistolversion av nålhammare. Utrustad med justerbar koppling för att anpassa längden på nålarna till uppgiften.

Airtec Mod 210

Rak version av nålhammare. Utrustad med justerbar koppling för att anpassa längden på nålarna till uppgiften.

Airtec Mod 205

Mejselhammare med meiselhållningssystem med kula. 35 mm böjd mejsel medföljer verktyget.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå