Lyftsystem & rädningsverktyg

MKM Verktyg & Hydraulik, beläget i Göteborg, är en framstående leverantör av hydraulverktyg, med fokus på lyftsystem och räddningsverktyg. Deras sortiment inkluderar produkter från välrenommerade märken som Rehobot, kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Från hydrauliska domkrafter för lyftapplikationer till specialiserade verktyg för räddningsoperationer, erbjuder MKM Verktyg & Hydraulik ett brett urval av verktyg som är utformade för att möta de mest krävande kraven. Med sin dedikation till kundservice och expertis är MKM Verktyg & Hydraulik det självklara valet för alla som behöver högkvalitativa hydrauliska lyftsystem och räddningsverktyg.

Räddningssats för dörröppning EHR111A

Dörröppnaren DO111A är det perfekta verktyget för räddningstjänsten och polisstyrkor där forcering av dörrar krävs.

Räddningssats för rörstrypning EHR104A

Med rörstryparverktyget TR102 kan alla läckande rör strypas inom några sekunder. Lämpliga användningsområden för TR102 innefattar räddningstjänster, civilförsvar, nödsituationer och applikationer inom marin och off-shore.

Räddningssats med pedalsax EHR102A

PC75-40R ger en snabb, enkel lösning för handmanövrerad klippning för räddning, polis och även industriella applikationer.

Rehobot Hydraulisk dörröppnare DO111A

Dörröppnaren DO111A är det perfekta verktyget för räddningstjänster och polis där en snabb, kraftfull och smidig inbrytning av dörrar är ett krav.

Rörstrypare TR

Klämbackarna med tillhörande dragstänger och låsmuttrar kan låsas fast och lämnas kvar på den läckande ledningen så länge det nödvändigt. Allt som behövs för att göra flera avstängningar är ytterligare satser klämbackar. Klämbacksetet TR102-2 väger 2,5 kg.

Hydraulisk pedalsax PC75

Pedalsaxen PC75-40R är ett handmanövrerat verktyg med fjäderretur som används för klippning av pedaler i krockade fordon, för klippning av armeringsjärn, hänglås, flygplans- och tågstolar och så vidare.

Rehobot Hydrauliska dubbelslangar LSS

LSS - Dubbelslang (3200 bar sprängtryck) Kompletta 800 bar dubbelslangar i polyamid/polyuretan (PA/PU) med snabbkopplingar av typen AQU8-D (hane) samt AQI8-LD (hona).

Slangvindor (dubbel) SVD

Slangvindorna SVD2115, SVD2120 och SVD2125 levereras komplett med 2 st. dubbelslangar (2x15 m, 2x20 m eller 2x25m). Slangarna sitter monterade direkt på ramen.

Slangvinda (singel) SVD

Slangvindorna SVD1210L/R och SVD1215L/R levereras komplett med 2 st. dubbelslangar (2x10 m eller 2x15 m). Slangarna sitter monterade direkt på ramen.

Bensindrivna Minipumpar PMP

Minipumpar är ett mycket bra val när det krävs små och bärbara pumpar för snabba räddningsinsatser.

Bensindrivna hydraulpumpar PMP

PMP pumpar är hydrauliska bensinmotorpumpar (1 Cyl., 4 takt, 4.4 kW) med tvåstegsfunktion och högt oljeflöde.

Elmotordrivna hydraulpumpar PME2144

Vår "Trimo" pump har anslutningar för fyra verktyg. Tre valfria verktyg kan arbeta samtidigt - helt oberoende av varandra.

Elmotordrivna hydraulpumpar PME2022/2042

Elmotordrivna hydraulpumpar med tvåstegsfunktion och högt oljeflöde. Tvåstegsutförandet ger ett större flöde vid låg belastning för snabb positionering (omslagstryck vid 8.5 MPa). Upp till två verktyg kan användas samtidigt.

Rehobot Hydraulisk handpump PHS-R

Tvåstegspumpen PHS80-2400R är som standard utrustad med en manometer och är konstruerad för såväl hand- såsom fotmanövrering. Detta tillåter den bästa möjliga arbetspositionen.

Rehobot Dubbelverkande hydraulisk spridare DHS

Den dubbelverkande hydrauliska spridaren DHS50-720 med max. spridarkraft på 26,5 ton är ett verkligt kraftfullt verktyg.

Rehobot Dubbelverkande klippverktyg (näbbskär) DHS

Den mest övertygande egenskapen hos DHS240 och DHS100 är faktumet att dessa klippverktyg har en mycket längre räckvidd än saxar med papegoj-skärblad. Detta innebär bättre grepp på stora klippobjekt.

Rehobot Dubbelverkande klippverktyg (papegojskär) DHS

DHS saxar av 'papegojtyp' är det rätta valet för att klippa upp fordon. Skärens konstruktion ger ett optimalt fäste även på extremt hårda och platta material.

Rehobot Dubbelverkande kombiverktyg DHK

DHK45/370 och DHK35/200 är kraftfulla kombinationsverktyg för räddningsinsatser där man behöver klippa, sprida, klämma och dra.

Rehobot Dubbelverkande teleskopcylindrar DTR

De nya teleskopcylindrarna är första valet när det gäller att få en lång rörelse från ett kort verktyg.

Dubbelverkande tryckcylindrar DHC

Cylindrarna ur DHC12 serien består till stora delar av aluminium vilket innebär lägre vikt än jämförbara cylindrar tillverkad av stål.

Rehobot Handdrivna klippverktyg HSS

HSS handdrivna klippverktyg har en pumpkropp och spak som kan vridas steglöst 360° i förhållandet till skären.

Handmanövrerad spridare HS

Den manuella spridaren HS20-120 är ett mycket bra val när det ställs krav på högpresterande verktyg som är lätta att använda.

Handmanövrerat kombiverktyg HKS

Det manuella kombiverktyget HKS35/200 är ett mycket flexibelt och lättanvänt verktyg.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå