Verktyg

Enkelverkande tryckcylindrar Blackline CF BL

Våra Blackline tryckcylindrar erbjuder ökat skydd mot korrosion och hög slitstyrka för tuffa miljöer. Anpassade för gruvindustri, marin, industri och olja & gas.

OBER160 SUPERGON Chassiborrmaskin

OBER 160 passar bra till tunga aplikationer, borrning i sega plaster, armerad gummi chassiborrning med hävarm och förlängare, borotschning och honing

AirTec AT495-G110

AT495-G110 är en kraftfull och pålitlig slipmaskin som möter de krävande behoven inom industriell lufttrycksarbete. Lämplig till rengörning, polering med lamellslipstift till 100 mm och grovrengörare till 150 mm. Avgradning, ytbehandlig, rengörning av rostfria svetsfogar. Kommer med 6 eller 8 mm spännhylsa. Utrustad med in/ut-luft slangpaket.

Nitto Kohki ACH16

ACH16 är kompakta, lätta och ekonomiska verktyg att ha till hands för alla typer av slaggbortagning. Enkelt mejselbyte . Den raka designen är lämplig för drift på trånga utrymmen. Levereras med rak mejsel 20 mm, andra mejslar finns som tillbehör.

William Hackett WH C4 Combined Chain Hoist and Trolleys

Denna högkvalitativa vagnserie är precisionskonstruerad i kapaciteter från 500 kg till 5 ton. Hackett-seriens kombinerade block och vagnar kan levereras för att passa olika spårvidder med Beam Range 1 och den utökade Beam Range 2 för att möjliggöra exakt positionering eller lätt förflyttning av stora laster med manuella lyftar. Den har utformats så att botten av handkedjeöglan är 500 mm från marknivå.

William Hackett WH PT Puch Trolley ( Balk Vagn )

Denna högkvalitativa vagnserie är precisionskonstruerad i WLL-kapaciteter från 500 kg till 2 ton. För att möjliggöra exakt positionering eller lätt förflyttning av stora laster med manuella hissar, kan William Hackett-seriens push-vagn levereras för att passa olika spårvidder inom standardbalkområdet 1 och det utökade balkområdet 2. Löparna (trolleyhjul) är precisionsbearbetade och de roterar på underhållstätade kullager.

William Hackett UBC Universal Beam Clamp ( Balk klämma )

William Hackett Universal Beam Clamp har designats för vertikal användning och sidobelastningsapplikationer där konventionella klämmor inte är det. Universal Beam Clamp är lämplig för att dra och lyfta i vinklar över balken eller som en semipermanent ankarpunkt. Den kan lastas i alla vinklar och eliminerar användningen av spridarbalkar vid olika lyftoperationer. Försedd med en justerbar låsmekanism som säkerställer säker fastklämning till balken. Inbyggd upphängningspunkt för design med låg takhöjd.

William Hackett VH L4 Lever hoist (spaklyftblock 0,8-15 ton)

William Hackett WH L4 Lever Hoist with Shipyard Hooks är skräddarsydd för säkra och effektiva lyft i skeppsvarv. Med fyra precisionsspärrhakar och robust design möter den höga krav på tillförlitlighet och precision i sjöfartsindustrin. Idealisk för säkra arbetsflöden i krävande skeppsbyggnadsprojekt.

William Hackett VH L4 Compact lever hoist (små spaklyftblock 250-500 kg)

Hackett WH-L4 250Kg och 500Kg kompakt spaklyft uppfyller och överträffar kraven i följande internationella standarder,

William Hackett WH C4 Chain Hoist ( Snabblyftblock 0,50-50 ton

William Hackett C4 QP-kättingtelfer har en imponerande mekanisk inkopplingsfunktion med fyra spärrhakar, vilket förbättrar lyftkapaciteten och möjliggör finjustering. Resultatet är smidigare och effektivare lyft med överlägsen kapacitet, precision och pålitlighet.

Airtec Mods. 414

Lufthydraulisk nitare i komposit med sugkontrollbrytare och uppsamlingsflaska. Dragkraft: 1.723 Kg Slaglängd: 22,5 mm Nitkapacitet: 3,2-7,9 mm i alla material.

Airtec Mods. 412

Kraftig lufthydraulisk nitare. Verktyg lämpligt för blindnitar av aluminium eller koppar. Ej lämplig för kraftiga BULB-nitar och BOLT-nitar. Dragkraft: 1.248 kg Slaglängd: 18,5 mm Nitkapacitet: 2,4 - 3,2 - 4,0 - 4,8 - 6,4 mm

Airtec Mods. 413

Nitpistol. Dragkraft: 850 kg Slaglängd: 14 mm Nitkapacitet: 2,4 - 3,2 - 4,0 - 4,8 mm Verktyg lämpligt för aluminium- eller kopparblindnitar. Ej lämplig för kraftiga BULB-nitar och BOLT-nitar.

Airtec Mods. 410

Lufthydraulisk nitare i komposit med sugkontrollbrytare och uppsamlingsflaska. Dragkraft: 908 Kg Slaglängd: 15 mm Nitkapacitet: 2,4-4,8 mm i alla material.

Ejot Blindnitmutterverktyg 742

Luftverktyg Verktyg med automatisk funktion av gängning, stukning och avgängning. I grundutförandet levereras verktyget utrustat för 1st gängdimension. Vid beställning anges vald gängdimension. Med gänga för M3-M12.

Slagghacka HRV-95A

HRV-95A slaggflismaskin med vibrationsdämpare Väl lämpad för rengöring av svetsstänk och kanter, borttagning av kalkavlagringar och slagg, rengöring av gjutgods och arbete med sten.

TorsionX Nutlox

TorsionX Nutlox reservnycklar är designade och tillverkade för att förhindra att sexkantsmuttrar roterar när de applicerar vridmoment. Nutlox reservnycklar kan användas när du lossar sexkantsmuttrar.

Torsion XPINS

XPINS – Flänsjusteringsstift hjälper till att justera vilken fläns som helst manuellt. För jämn inriktning är det bäst att använda i set om två. Stiften mäts med BULTHÅLSSTORLEKEN, INTE BULTSTORLEKEN.

TorsionX PWRPAX-AIR

Kraftfull och pålitlig när ditt jobb kräver det. TorsionX erbjuder ett komplett sortiment av momentnyckelpumpar och tillhörande utrustning som kan köpas eller hyras.

TorsionX PWRPAX-115/220

Kraftfull och pålitlig när ditt jobb kräver det. TorsionX erbjuder ett komplett sortiment av momentnyckelpumpar och tillhörande utrustning som kan köpas eller hyras.

TorsionX RUFNEX

RUFNEX momentnyckel med extra låg frigång har många av samma specifikationer som HEXPRO hydraulisk momentnyckel, men är mindre, passar i trånga utrymmen och använder standarddrivenhet.

TorsionX MAXDRV

MAXDRV – Fyrkantsdrivna momentnycklar tar sig an de tuffaste bultningsjobben utan att missa något. De ger exakt vridmoment vid bultpåfyllning och maximalt vridmoment vid bultbrott. De har en kompakt design, konstruerad av aluminium och superhöghållfast stållegering för ökad styrka och hållbarhet samtidigt som vikten minimeras. MAXDRV-serien är tillgänglig från 64 ft-lbs till 18 446 ft-lbs (87 Nm till 25 009 Nm).

TorsionX Hexpro

Den mångsidiga hydrauliska momentnyckeln i HEXPRO-serien stöder ett omfattande utbud av utbytbara sexkantsspärrlänkar som levererar ett vridmomentområde på 162 ft-lbs till 28 861 ft-lbs (220 Nm till 39 130 Nm). HEXPRO levererar precisionsmoment vid bultpåfyllning och maximalt vridmoment vid bultbrott. Ratchet Links är utbytbara med andra stora varumärkesverktyg.

Chicago Pneumatic CP7412

Chicago Pneumatic CP7412 är en robust och kraftfull toppslip med bakutblås som är idealisk för krävande industriella applikationer. Vikt på 1,1 kg, kombinerar den kraft med användarvänlighet. Dess rakvinklade design och spindellås möjliggör precision och kontroll vid arbete. Med en fri hastighet på 22000 varv/min och en maximal effekt på 420 W kan CP7412 hantera tuffa uppgifter med lätthet. Den är utrustad med säkerhetsspärr för enkel start och uppfyller höga krav på prestanda och hållbarhet. Med dessa egenskaper är CP7412 ett utmärkt val för professionella användare som behöver pålitlig och kraftfull lufttrycksutrustning.

Chicago Pneumatic CP7408

Chicago Pneumatic CP7408 är en kraftfull och pålitlig med bakutblås som möter de krävande behoven inom industriell lufttrycksarbete. Vikt på endast 0,62 kg är den lätt att hantera och använda. Dess 45° vinklade design ger användaren flexibilitet vid arbete, medan spindellåset och säkerhetsspaken säkerställer noggrannhet och kontroll. Med en fri hastighet på 23000 varv/min och en maximal effekt på 250 W kan den hantera olika typer av uppgifter med effektivitet och precision. Med dessa funktioner är CP7408 ett utmärkt val för professionella användare som kräver pålitlig prestanda och långvarig hållbarhet.

Chicago Pneumatic CP7406

Chicago Pneumatic CP7406 är en robust slipmaskin 90° med bakutblås som levererar pålitlig prestanda för ett brett spektrum av lufttrycksapplikationer. Vikt på 0,6 kg är den både kraftfull och lätt att använda. Dess 90° vinkel ger användaren mångsidighet vid arbete, medan spindellåset och säkerhetsspaken säkerställer precision och kontroll. Med en fri hastighet på 23000 varv/min och en maximal effekt på 250 W möter CP7406 professionella krav på prestanda och hållbarhet. Med dessa funktioner är den idealisk för krävande industriella applikationer där tillförlitlig kraft och precision är avgörande.

Chicago Pneumatic CP7405

Chicago Pneumatic CP7405 är en kraftfull och pålitlig rak slipmaskin med bakutblås. för olika lufttrycksbehov. Vikt på endast 0,5 kg är den lätt att hantera och använda. Dess rakvinklade design, tillsammans med spindellås och säkerhetsspärr, ger användaren precision och kontroll vid arbete. Med en fri hastighet på 28000 varv/min och en maximal effekt på 250 W kan den hantera olika typer av uppgifter effektivt. Med dessa funktioner är CP7405 ett utmärkt val för professionella användare som kräver pålitlig prestanda och hållbarhet.

Chicago Pneumatic CP3119-22ES

CP3119-serien av raka pneumatiska raka slipmaskiner har ett stålhölje för krävande slipnings-, gradnings- och kontureringsapplikationer. 18 modeller inklusive 10 1/4' (6,0 mm) och 8 CNOMO-spännhylsor definierar det. Det fria varvtalet är 22 000 varv/min. Den finns med en rak, rak förlängd hylsspindel eller med en förlängd kropp i ett stycke med lång räckvidd – 603 mm (23,7") och 853 mm (33,6 tum).

Chicago Pneumatic CP3030-418R

CP3030-serien är pneumatiska raka slipmaskiner med en spännhylskapacitet på 6,35 mm (1/4') som är konstruerade för optimal produktivitet i tunga applikationer som gradning, formkonturering och lätt fasning. Den har en kraftfull växellös design för att öka intervallet mellan underhåll. Sortimentet definieras av 11 modeller från 0,4 hk (300 W) till 0,7 hk (500 W). Alla verktyg är utrustade med en säkerhetsspak och drar nytta av ett bakre avgassystem. Ursprungsland är TW. Tulltaxan är 84671110

Chicago Pneumatic CP3019-31

CP3019-serien - raka pneumatiska slipmaskiner, med en 1/4' (6,0 mm) spännhylskapacitet eller CNOMO-spännhylskapacitet 31000 rpm och en rak förlängd hylsspindel. Den kraftfulla motorn ger 0,5 hk (375 W) för optimal produktivitet i tunga applikationer som gradning, formkonturering och lätt fasning. En kompakt design och en förenklad säkerhetsspärr.

Chicago Pneumatic CP3000-325R

CP3000-seriens raka slipmaskiner, med en spännhylskapacitet på 1/4' (6,35 mm), definieras av 12 modeller som sträcker sig från 0,4 hk (300 W) till 0,7 hk (500 W). Alla verktyg är utrustade med en säkerhetsspak och drar nytta av ett bakre avgassystem. Används med antingen hårdmetallgrader eller monterade slipstenar, säljs separat. Ursprungsland är TW. Tulltaxan är 84671110

Chicago Pneumatic CP3750-085AA

Vinkelslipmaskinerna i CP3750-serien har konstruerats med rätt prestandanivå, en reglerad motor på 2,2 hk (1640 W), en fri hastighet på 8500 rpm och ergonomi. Den erbjuder ett dämpande sidohandtag, ett böjt bärhandtag, ett vridbart luftintag och en låsknapp för slipplattan när det gäller industrin utan att kompromissa med säkerheten. Designad för industriell användning som slipning, polering och rengöring av svetsar. Finns i 2 referenser: 5 / 8-11 "eller M14, 7" / 180 mm i diameter Ursprungsland är JP. Tulltaxan är 84671110

Chicago Pneumatic CP-B23

B23 kolvscaler med trippelhuvud är idealisk för tunga industriella tillämpningar som rostborttagning på flänsar och bultar, färgborttagning på pumpar och ventiler, avkalkning av rör, ytskrapning och rengöring av svetsfogar.

Chicago Pneumatic CP-B20-1

B20 Mejselhammare med lång räckvidd till skrapning rengörning, asfalt betong mm.

Chicago Pneumatic CP-B20-0

B20-serien innehåller en flexibel och låg luftförbrukning med lång räckvidd, en längre med praktiskt handtag som täcker alla applikationer och den längsta möjliggör det bredaste utbudet av skrotningsarbete. Ursprungsland är GB

Chicago Pneumatic CP-B18B

Denna pistolhammare är ett utmärkt verktyg för de flesta av dina bygg- och rivningsbehov. B18B har dämpat grepp för bättre förarkomfort.

Chicago Pneumatic CP-B14

Kolvscalern B14A är idealisk för rostborttagning på flänsar och bultar, färgborttagning på pumpar och ventiler, avkalkning av rör, ytskrapning och rengöring av svetsfogar.

Chicago Pneumatic CP1820R32

Dra nytta av detta CP1820R sortiment av hållbara och exakta vändbara hörnborrar. Det CP1820R intervallet definieras av 2 modeller med 1,2 hk (890 W) till 2,8 hk (2100 W) pneumatisk motor från 380 till 480 varv/min och från 78,4 Nm (57,8 ft.lb) till 196,0 Nm (144,6 ft.lb) vridmoment vid stopp. Morsetapperhylsan är från nr 2 till nr 3. CP1820R vändbara hörnborrar täcker en mängd olika tillämpningar som borrning, brotschning och gängning av mjukt stål, gjutjärn och smidesstål.

Chicago Pneumatic CP1820R22

Dra nytta av detta CP1820R sortiment av hållbara och exakta vändbara hörnborrar. Det CP1820R intervallet definieras av 2 modeller med 1,2 hk (890 W) till 2,8 hk (2100 W) pneumatisk motor från 380 till 480 varv/min och från 78,4 Nm (57,8 ft.lb) till 196,0 Nm (144,6 ft.lb) vridmoment vid stopp. Morsetapperhylsan är från nr 2 till nr 3. CP1820R vändbara hörnborrar täcker en mängd olika tillämpningar som borrning, brotschning och gängning av mjukt stål, gjutjärn och smidesstål.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå