Hydrauliska pumpar

MKM Verktyg & Hydraulik i Göteborg är din pålitliga leverantör av högkvalitativa hydrauliska pumpar. Deras omfattande utbud inkluderar ett brett spektrum av pumpar för olika applikationer och behov inom olika branscher. Från tryck- och flödesbehov till specialiserade krav, erbjuder MKM Verktyg & Hydraulik produkter av högsta kvalitet från ledande tillverkare. Med fokus på prestanda och tillförlitlighet är deras hydrauliska pumpar utformade för att möta de mest krävande arbetsmiljöerna. Oavsett om det är för industriell användning eller underhållsändamål, är MKM Verktyg & Hydraulik det självklara valet för alla dina hydrauliska pumpbehov.

Lufthydrauliska pumpar PPxx-9200

PPxx-9200 lufthydrauliska pumpar erbjuder fjärrstyrning för enkel användning, med stor tank på 9,2 liter och funktioner som stödjer flercylindrig drift och överbelastningsskydd. Dessa pumpar är anpassningsbara med separata manometeranslutningar och idealiska för varierande industriella tillämpningar.

Lufthydrauliska pumpar PPxx-2500

PPxx-2500 lufthydrauliska pumpserier erbjuder högt oljeflöe, inbyggda utlösningsventiler och säkerhetsfunktioner, samt är utformade för stationär användning med alternativ som fotpedal och fjärrkontroll för enkel hantering. Deras robusta aluminiumkonstruktion och ljuddämpare gör dem idealiska för industriella applikationer.

Lufthydrauliska pumpar PPxx-1000

PPxx-1000 lufthydrauliska pumpar är utformade för flexibilitet, med inbyggda gummiblåsor som möjliggör användning i alla lägen och enkla manövreringsalternativ för hand eller fot. Dessa pumpar kombinerar högt oljeflöde med säkerhetsfunktioner som övertryckssäkerhetsventiler, vilket gör dem pålitliga och lätta att underhålla.

Bensin hydraulpumpar PMP

Bensinhydrauliska pumpar erbjuder högt oljeflöde och mobilitet för platser utan extern strömkälla, idealiska för byggarbetsplatser och varv. Med funktioner som dubbla hastigheter, skyddsram, och möjlighet till tillbehörsutrustning, passar dessa pumpar både enkel- och dubbelverkande verktyg.

Rehobot Elektriska hydrauliska pumpar PME

REHOBOTs elektriska hydraulpumpar i PME-serien erbjuder tvåstegsdrift för effektiv användning i stationära applikationer, med automatisk omkoppling mellan högt och lågt tryck. Dessa pålitliga och mångsidiga pumpar är utrustade med olika ventiler och anpassningsmöjligheter för en rad användningsområden.

Tvåstegs hydrauliska handpumpar PHS

REHOBOTs PHS tvåstegs hydrauliska handpumpar är utrustade med en integrerad manometer för exakt tryckkontroll, förbättrad med en skyddad design tack vare den specialutformade pumpspaken. Dessa pumpar är idealiska för snabba och effektiva operationer i tuffa miljöer, komplett med robusta aluminiumtankar och precisa nålfrigöringsventiler.

Rehobot Enstegs hydrauliska handpumpar PH

PH-seriens enstegs hydrauliska handpumpar erbjuder tillförlitlig prestanda med få rörliga delar och inbyggd säkerhetsventil, tillgängliga i 70 eller 80 MPa med upp till 1000 cm3 kapacitet. Utformade för långvarig användning, kan dessa pumpar kompletteras med manometer för tryckövervakning.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå