Verktygs kategorier: 
  • Domkrafter
  • Hydraulverktyg

Universellt lyftsystem HTJ-serien

Det universella hanteringssystemetDe modulära konstruktionsmetoder som nu används inom fordonsindustrin ställer nya krav på verkstadsutrustningen. Fordonsdelar som motorblock eller bakaxlar måste demonteras och monteras underifrån. Med HTJ1200-systemet kan dessa tunga lyft göras på ett effektivt och kontrollerat sätt.

Den lyfter upp till 545 kg
Lyftsystemet kan demontera och montera kompletta motorenheter, bakaxlar, växellådor, bränsletankar, avgassystem och mycket mer. Med sin lyftkapacitet på nästan 550 kg har det HTJ1200 universella hanteringssystemet tillräckligt med kraft för alla typer av jobb.

Det sparar tid och pengar
Arbetet kan utföras av en person istället för flera. Dessutom kan ytterligare reparationsarbeten utföras direkt på arbetsplattformen. Därför minskar systemet den totala arbetstiden för fullständiga reparationer.

Pneumatisk och hydraulisk drift
Lyft sker pneumatiskt och hydrauliskt. Med pneumatik kan lasten höjas eller sänkas snabbt. De hydrauliska lyften ger föraren högre kontroll och precision. REHOBOTs universella lyftsystem är patenterat. Systemet är designat för att möta dagens och

Intresserad av Universellt lyftsystem HTJ-serien
fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Eller besök oss gärna på
Herkulesgatan 30 417 01 Göteborg

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå